Сателитски приказ

Реконструкција на граничниот премин Деве Баир

Завршен
Буџет

мкд

Должина

Галерија

Состојба

Пред почеток на градежни активности
По завршување на градежни активности

Документи

Механизам за жалби и поплаки

поднеси жалба