Последни минати Настани

Реконструкција на улица Архиепископ Доситеј со краци, Општина Чаир

Во рамки на “Проектот за поврзување на локални патишта во РСМ” кој се реализира од страна на Единицата за имплементација на проект при Министерството за транспорт и врски со финансиска поддршка од Светска Банка, а со цел подобрување на локалната патна инфраструктура, Општина Чаир аплицираше со проект за “Реконструкција на улица Архиепископ Доситеј со краци, […]

Надградба на локална улица „1“со краци во с.Горно Јаболчиште, Општина Чашка

[:mk]Онлајн[:en]Online[:]

Ве покануваме на виртуелна јавна расправа / видео консултација за документ План за управување со животната средина и со социјалните аспекти (ПУЖССА) за Реконструкција на локалната улица “Надградба на локална улица „1“ со краци во с.Горно Јаболчиште, Општина Чашка, во рамки на Проектот за поврзување на локални патишта во Република Северна Македонија која ќе се […]

Реконструкција на улична мрежа во населено место Венец 1 во Oпштина Дебар

Во рамки на “Проектот за поврзување на локални патишта во РСМ” кој се реализира од страна на Единицата за имплементација на проект при Министерството за транспорт и врски со финансиска поддршка од Светска Банка, а со цел подобрување на локалната патна инфраструктура, Општина Дебар аплицираше со проект за “Контролната листа на ПУЖССА за Реконструкција на […]