Loading Настани
  • Овој настан заврши.

Рехабилитација на локален пат од населба Маврови Анови до с. Врбен во Општина Маврово и Ростуше во рамки на Проектот за поврзување на локални патишта во РСМ

12 ноември, 2020 @ 09:00 - 11:00

Ве покануваме на јавна расправа / видео консултација за документ План за управување со животната средина и со социјалните аспекти (ПУЖССА) за Реконструкција на локалната улица “Рехабилитација на локален пат од населба Маврови Анови до с. Врбен” во Општина Маврово и Ростуше, во рамки на Проектот за поврзување на локални патишта во Република Северна Македонија која ќе се одржи на 12 ноември (четврток) 2020 со почеток во 09.00 часот, со следниот дневен ред:

  1. Воведно излагање на претставник од Министерство за транспорт и врски за Проектот за поврзување на локални патишта; – 10 минути
  2. Краток осврт на проектните активности од страна на претставник од Министерство за транспорт и врски; – 15 минути
  3. Краток осврт на документ “План за управување со животната средина и со социјалните аспекти за прокетот” (м-р Славјанка Пејчиновска Андонова, Експерт за животна средина); – 20 минути
  4. Дискусија.

 

 

 

 

Детали

Датум:
12 ноември, 2020
Време:
09:00 - 11:00
Проект:
Категорија на настан:  Јавна презентација и видео консултација